• Frontbanner1
 • Autopilot TMQ AP4

  Autopilot TMQ AP4

  En autopilot av det mera robusta slaget med rattar istället för små tryckknappar. Kan använda även med tjocka arbetshandskar på vilket tilltalar t.ex. fiskare eller andra yrkesmän i sjöfarten. Tilltalar också tack vare sitt robusta utseende många fritidsskeppare.
  Paketet innehåller:

  - AP4 display och kontrollenhet
  - ELECOM kompass med 5 meter kabel
  - Roderlägesgivare med länkage och 14 meter kabel
  - Svensk installations och handhavande manual

  AP4 kan växa med dina behov genom att kompletteras med olika manöverenheter på olika platser i båten, såväl fasta manöverpaneler som handhållna fjärrkontroller.

 • Kobelt Mighty Mariner elektriska reglage

  Kobelt Mighty Mariner elektriska reglage

  Kobelt Mighty Mariner med mekanisk drivenhet används på alla motorer som normalt kontrolleras med kablar. Ett enkelt och prisvärt sätt att uppgradera sin båt med ett modernt motorreglage. Man kan få ett komplett elektrisk reglage för ungefär 30000 kronor.

  Kobelt tillverkar världens förmodligen finaste motor reglage. Gjorda helt i gjuten brons och rostfritt stål kommer de att hålla båtens hela livslängd flera gånger om. Alla reglage har 5 års garanti och service finns att tillgå över hela världen. Enkla att montera och med en tillförlitlighet som inte kommer att göra er besvikna.

 • Mavimare hydraulstyrningar

  Mavimare hydraulstyrningar

  Vi har nu bra priser på ett antal av våra mest sålda Mavimare hydraustyrningar, både för utombordare, drev och roder. Kompletta paket med 10% rabatt som innehåller allt vad man behöver för en installation. Följande ingår:

  - Rattpump med anslutningar
  - Hydraulcylinder
  - 2 liter hydraulolja
  - 12 - 15 meter hydraulslang
  - Komplett svensk monteringshandledning

  Passa på nu medan lagret är välfyllt.

 • Autopilot TMQ AP47

  Autopilot TMQ AP47

  AP47 är vår stora succeprodukt och har varit så länge. En mycket robust och välfungerande autopilot för de flesta typer av båtar.

  Vi har sålt flera hundra av denna autopilot till många nöjda kunder.

  - Kompakt format med all elektronik i displayenheten
  - Elektronisk kompass med inbyggd rategyro
  - Utan roderlägesgivare klarar den de flesta båtar under 8 meter
  - Passar både motorbåtar och segelbåtar upp till cirka 15 meter
  - Finns i paket med olika drivenheter

 • Kobelt mekaniska reglage

  Kobelt mekaniska reglage

  Kobelt tillverkar världens förmodligen finaste motor reglage. Gjorda helt i gjuten brons och rostfritt stål kommer de att hålla båtens hela livslängd.

 • Kobelt elektroniska reglage

  Kobelt elektroniska reglage

  Kobelt tillverkar världens förmodligen finaste motor reglage. Gjorda helt i gjuten brons och rostfritt stål kommer de att hålla båtens hela livslängd.

 • Hydraulstyrning

  Hydraulstyrning

  Vi har styrmaskiner och hydraulstyrningar för alla typer av båtar, från mindre fritidsbåtar till fartyg upp till cirka 100 meter.

 • TMQ autopiloter

  TMQ autopiloter

  AP47 är vår stora succeprodukt och har varit så länge. Finns i en mängd olika utförande för att passa olika typer av båtar. Dessutom finns de lite större AP55 och AP4 för mer krävande användnig.

 • Navitron autopiloter

  Navitron autopiloter

  Vi säljer också Navitron proffs autopiloter för yrkesbåtar från 10 meter upp till 3000 ton. Finns som IMO godkända och rattmärkta för fartyg som kräver detta.

 • Elektrisk styrning

  Elektrisk styrning

  Elektrisk FFU styrning innebär att inga hydraulslangar går fram till styrplatsen. Rattpumpen är ersatt av ett rattnav med elektriska kablar till styrsystemet vid rodret.

 • Hydraulaggregat

  Hydraulaggregat

  Marsili har ett mycket brett sortiment av hydraulaggregat Vi kan leverera kompletta hydraulaggregat med en kapacitet från 0,8 till 20 liter/minut

 • Fartygskompass

  Fartygskompass

  De kompass vi visar här är ett urval av de kompass som är lite mer orienterade mot mindre eller medelstora yrkesfartyg. Samtliga kompass har 5 års garanti.