Nöjda kunder, installationer och annat

Display: 
Här finns ett antal artiklar som främst beskriver installationer av olika slag, särskilt lite mer komplicerade och udda. Vi har också bilder från möten med företag och mässor. Vi hoppas detta kan vara intressant läsning.
Nedan finns en lista med artiklar med den sista först
Mighty Mariner elreglage i en Sealine 36
Mighty Mariner elreglage monterat i en Sealine 36 med flybridge. Båten har dubbla styrplatser och dubbla motorer.
Hydraulstyrning med roderkänsla i en segelbåt
Hydraulstyrning med roderkänsla monterad i en 15 meter lång segelbåt. För att kunna koppla ifrån roderkänslan, när man t.ex. går för motor eller för att kunna ansluta en autopilot, är också ventilen VELB installerad.
AP47 och GF300BT i en Bayliner Throphy trollingbåt
Hydraulstyrning och autopilot installerad i en Bayliner Throphy, en typisk trollingbåt. Mycket fin installation.
AP47S installerad in en Maxi95 segelbåt
AP47S installerad i en Maxi 95 segelbåt.
Bilder på installationer av Mavimare GF90BT
Ett antal bilder som visar installationer av Mavimare GF90BT på olika båtar. GF90BT passar på utombordsmotorer upp till 80 hk.
AP55 och Mech1 i 37 foot Lord Nelson Victory fiskebåt
Autopilot AP55 tillsammans med roterande drivenheten Mech 1 monterade i en 37 foot Lord Nelson Victory fiskebåt. Båten används för laxfiske i Alaska.
Byte av SPX-5R drivenhet mot hydraul
Vi hjälpe en ägare av en Antares 7 med denna autopilot att byta drivenheten mot en hydraulisk drivenhet samtidigt som han bytte ut även styrningen mot hydraulstyrning. Resultatet blev en betydligt tystare och bättre autopilot.
AP47M installerad i en Ryds 23WA
Autopilotpaket AP47M monterad i en Ryds 23WA. AP47M med Sportdrive är ett lättinstallerat autopilotpaket för båtar med kabelstyrning. Är man nöjd med sin styrning är det mer ekonomiskt att installera detta paket istället för att först installera en hydraulstyrning.
Autopilopaket med Saildrive monterad i en Nimbus 2600
Montering av autopilotpaket med Saildrive i en Nimbus 2600 med mekanisk styrning. Saildrive passar såväl motor som segelbåtar som har en mekanisk styrning och där man av någon anledning inte vill gå över till hydraulik.
Bilder på installationer av Mavimare GF300BT
Ett antal bilder som visar installationer av Mavimare GF300BT på olika båtar. GF300BT passar på utombordsmotorer upp till 300 hk.
Hydraulstyrning i en Coronet Playmate
Montering av hydraulstyrning i en Coronet Playmate med Mercruiser Alpha One drev. Hydraulstyrningen som monterades är en Mavimare GF150BET.
Autopilot och hydraulstyrning i en Arvor23
Installation av en Marsili hydraulstyrning och en AP46 autopilot i en Arvor23. AP46 är föregångaren till AP47. Största skillnaden är att virtuell rodergivare inte finns i AP46.
Visar 1 till 12 (av 13 artiklar) Resultatsidor:  1  2  [Nästa >>]