Köpinformation

Betalning

I vår butik kan man betala kontant eller med kreditkort. Dock inte med American Express eller Diners kort.

Handlar du via nätet finns för närvarande två betalningsalternativ.
-Förskottsbetalning
-Postförskott (endast inom Sverige)

Förskottsbetalning innebär att du betalar innan leverans. Efter att du lagt din beställning betalar du in det angivna beloppet till vårt postgirokonto. Om du betalar direkt, kommer inte betalningen fördröja leveransen av dina varor. Vi förbehåller oss rätten att avvakta med utleverans tills vi registrerat din betalning.

Postförskott innebär att du betalar direkt när du hämtar varan på ditt postkontor eller serviceställe. Du kommer att få en postavi när varorna ankommit ditt postkontor eller serviceställe. Postpaket ligger kvar på ditt postkontor eller serviceställe i en månad. Om du inte hämtar ut ditt paket kommer varorna returneras till oss och du kommer bli krävd på betalning för våra transportkostnader. Om du ångrar ditt köp av någon anledning är det bättre att använda sig av din ångerrätt, se nedan.

Ångerrätt
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Det är viktigt att du bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.

Fortsätt