Paket för drevmotorer

När det gäller hydraulstyrningar för drev har vi två typer, de som monteras direkt i den befintliga vajerstyrningens fäste och sådana som kan monteras där sådant fäste saknas. Alla nyare drev har detta fäste.
Hydraulstyrning Passar till följande drev
GF150ET/GF150BET Mercruiser Alpha och Bravo med servo
Volvo 290 och senare med Servo
GF300BET Mercruiser Alpha utan servo
Volvo 280 (vissa med V8 motorer)
Volvo 290 och senare utan servo (bensin och diesel)
GE75/GE100 Alla övriga upp till 200 resp 300 hk
Alla dessa system är balanserade utom GF150ET. Skillnaden är att med ett balanserat system går det åt exakt lika många rattvarv för att styra åt babord och styrbord, till skillnad mot ett obalanserat system där det finns en liten skillnad mellan de två hållen. Skillnaden är dock ganska liten, vilket gör att det inte har en alltför stor praktiskt betydelse. Man bör dock helst välja ett balanserat system om det går. Fördelen med ett obalanserat system är att det tar mindre plats, och är ibland det enda alternativet om man har ett trångt motorrum.

Mavimare GE75 Mavimare GE75
Passar för äldre drevmotorer upp till 200 hästkrafter som saknar den speciella anslutning som t.ex. GF150BET kräver.
... läs mer
6.900 SEK
Mavimare GF150BET Mavimare GF150BET
Hydraulstyrning för Mercruiser och Volvodrev med servostyrning. Vårt mest sålda paket. Balanserad cylinder.
... läs mer
8.200 SEK
Mavimare GF150BET dubbla styrplatser Mavimare GF150BET dubbla styrplatser
Hydraulstyrning för Mercruiser och Volvodrev med servostyrning. Vårt mest sålda paket här med dubbla styrplatser. Balanserad cylinder.
... läs mer
14.400 SEK
Mavimare GF150ET Mavimare GF150ET
Hydraulstyrning för Mercruiser och Volvodrev med servostyrning främst avsedd för båtar där GF150BET inte får plats. Obalanserad cylinder.
... läs mer
7.200 SEK
Mavimare GF300BET Mavimare GF300BET
Vårt mest populära paket för båtar med Mercruiser eller Volvo drev utan servo. Ett balanserat system som skruvas fast i samma fäste som kabelstyrningen. Klarar motorer upp till 300 hästkrafter.
... läs mer
9.400 SEK

Resultatsidor:  1  Visar 1 till 5 (av 5 produkter)
Add Paket för drevmotorer to del.icio.us Add Paket för drevmotorer to Digg Add Paket för drevmotorer to Ekstreme Add Paket för drevmotorer to Facebook Add Paket för drevmotorer to Furl Add Paket för drevmotorer to Google Add Paket för drevmotorer to Newsvine Add Paket för drevmotorer to Reddit Add Paket för drevmotorer to Technorati Add Paket för drevmotorer to Twitter Add Paket för drevmotorer to Yahoo myWeb Add Paket för drevmotorer to Stumbleupon